Focus
 
 
 
 
 
De Peuter - Herentals
[2009]

Afgelopen zomer trokken we in ons nieuwe gebouw. Functionele ruimtes, een open structuur: een stimulerende werkomgeving!
 
 
 
 
 
BOUWWERKEN BETONWERKEN INFRASTRUCTUUR-
& WEGENISWERKEN
ONDERHOUDSWERKEN
Van kantoren tot showrooms. Van nieuwbouw tot renovaties en verbouwingen. Op ons actief staan complexe industriebouw, winkels, productiehallen, labo's,
overheidsgebouwen, distributiecentra... Tot onze klanten behoren KMO's, industriėle groepen en openbare besturen.
 
 
 
Het plaatsen van machinefunderingen of keerwanden, de constructie van laadkades, het bouwen van een mestdroog- installatie ...
Haast altijd gaat het om gespecialiseerde opdrachten, 100% precisiewerk op maat van de klant. De perfecte eindafwerking is inbegrepen.
 
 
Dit segment omvat verhardings- en verfraaiingswerken voor bedrijven en openbare besturen: wegenis, riolering, saneringswerken, parkings. De grootste blikvangers zijn natuurljk de heraanleg van stadscentra en de vaak prachtige omgevingsaanleg van bedrijven.
 
 
 
Tal van klanten doen steeds weer een beroep op ons voor hun onderhouds- en aanpassingswerken. Het feit dat wij know how bezitten op diverse terreinen is hier zeker niet vreemd aan. Door onze betrouwbaarheid en inzet groeit er een langdurige relatie, gebaseerd op uitstekende ervaringen.
 
 
 
webdesign | artMania 2007 © de peuter nv  |  disclaimer  |homeprintcontact